Παραδοσιακες Γευσεις!

Το παραδοσιακό

Το παραδοσιακό είναι μια θαυμάσια Ελληνική ταβέρνα, δίπλα στον κεντρικό δρόμο, 100μ από την παραλία στις Αλυκές. Όπως φτάνετε στις Αλυκές είναι η πρώτη ταβέρνα που θα δείτε στην αριστερή πλευρά του δρόμου, μόνο μερικά μέτρα μετά τη γέφυρα. Είναι επίσης προσιτό και από την περιοχή του Αλυκανά.

Η ταβέρνα μας ιδρύθηκε το 1997 και έχει καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες Ελληνικές ταβέρνες στο νησί – προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα φαγητού σε προσιτές τιμές με φιλική και προσεκτική εξυπηρέτηση.

Το ονομάσαμε ‘Το Παραδοσιακό’ γιατί θέλαμε να μοιάζει με ένα παραδοσιακό σπίτι, θέλαμε να μοιραστούμε με σας τα υπέροχα Ελληνικά παραδοσιακά πιάτα, προσφέροντας την εμπειρία μας σε συνδυασμό με νόστιμο φαγητό!

Είμαστε σίγουροι ότι θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας με το άνετο και απλό περιβάλλον μας.

Είναι το ιδανικό μέρος για να αφιερώσετε χρόνο από τις καλοκαιρινές διακοπές σας, με απαλή Ελληνική μουσική να ακούγεται στο παρασκήνιο όσο απολαμβάνετε το γεύμα σας.

Paradosiako Taverna in Alykes Zakynthos Paradosiako Taverna in Alykes Zakynthos Paradosiako Taverna in Alykes Zakynthos Paradosiako Taverna in Alykes Zakynthos

Η ταβέρνα είναι ανοιχτή από τις 12π.μ. μέχρι τις 12μ.μ. προσφέροντας γεύμα, δείπνο, το ειδικό μενού για παιδιά και μια μεγάλη ποικιλία από ποτά, όπως την εκτεταμένη λίστα μας με εκλεκτό κρασί. ‘Το Παραδοσιακό’ έχει φιλική ατμόσφαιρα και είναι η ιδανική επιλογή για να γευτείτε Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, τις σπεσιαλιτέ μας, όπως το κοκκινιστό και άλλα γευστικά πιάτα. Όλα τα φαγητά είναι φρέσκα και περιέχουν μόνο άριστα συστατικά.

Επικοινωνία

Αλυκές Ζάκυνθος
info@paradosiako.com.gr
+30 26950 83412

Ημερές Λειτουργίας

1 Μαΐου - 30 Οκτώβρη
Καθημερινά

Ώρες Λειτουργίας

13:00πμ-12:00αμ

Εγραφή Newsletters